Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Tuinbeurs Tuinidee 2014

Van 20 tot en met 23 februari 2014 werd in de Brabant Hallen in Den Bosch Tuinidee 2014 gehouden .

TuinIdee is het grootste tuinevent van Nederland. Een bezoek biedt u alle inspiratie voor de tuin van uw dromen en een prinsheerlijk buitenleven.

Het hoofdthema van TuinIdee 2014 was‘Vijftig tinten groen’. Met praktischevoorbeeldtuinen. Voor ieder wat wils; van exclusief, romantisch, duurzaam tot budgetvriendelijk. Van fraaie beplanting, een overdekt terras tot een intieme loungehoek. In het Tuinieren.nl theater waren boeiende presentaties vanbekende tuinspecialisten. Voor advies op maat kon men terecht in het Tuinlab en bij de meer dan 235 exposanten.

Een van de voorbeeld tuinen werd verzorgd door het Arnhemse bedrijf LandLab www.landlab.nl Onderdeel van de tuin was een terras wat een schaduw dak had van witte Camonet camouflagenetten. De volledige tuin kunt u zien op http://www.landlab.nl/nieuws.php  

schaduwdak van wit camouflagenet

schaduwdak van wit camouflagenet

terrasoverkapping van wit camouflagenet

terrasoverkapping van wit camouflagenet