Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
True Utility


Nieuw in het assortiment van Camonet is True Utility. True Utility is een Engelse firma waarvan de naam vrij vertaald echte nuttigheid betekent. Zelden was een naam meer treffend.
True Utility levert compacte gereedschappen die veelal aan de sleutelbos passen. De producten blinken uit in innovativiteit en praktische bruikbaarheid. True Utility levert gereedschappen die het leven makkelijker maken zonder dat u eigenlijk in de gaten heeft dat u ze meedraagt. Dit totdat ze u uit de brand helpen.
True Utility heeft niet alleen aandacht voor het product maar ook voor de verpakking van het product. Veel producten van True Utility worden geleverd in een waterdichte container. Deze is te gebruiken voor het opbergen van allerhande zaken en is bij uitstek geschikt om tijdens een dagje strand of zwembad uw waardevolle spullen als smartphones, autosleutels en pasjes te beschermen.


Bekijk het volledige True Utility assortiment hier!