Buck TravelMate Kit - 73,98

Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Nite-Ize

Verschillende soorten producten voor diverse doeleinden, zoals buitensport, kamperen, veiligheid enz.
 • Nite-Ize Hardware

 • Nite-Ize Inka Pens

 • Nite-Ize LED

 • Nite-Ize MicroLight XT LED Wands

 • Nite-Ize Mobile Accessoires

 • Nite-Ize Pets

 • Nite-Ize Sleutelhangers


  Nite Ize gelooft in het brengen van innovatie, functionaliteit en veelzijdigheid in het dagelijks leven. De Nite Ize sleutel accessoires doen dat en nog meer! Van een kleurcode S-Biner KeyRack tot de LED Safety Key Accessoires die je weg verlichten en je veilig houden, de Nite Ize producten in deze ategorie zijn klein maar hebben een grote impact in het dagelijks leven!

 • Nite-Ize Toys

 • Nite-Ize Zaklamp Accessoires  De afgelopen 20 jaar heeft Nite Ize vele zaklamp accessoires ontwikkeld en verfijnt. Van de bekende Headband (het product waarmee Nite Ize in 1989 begon) tot de nieuwste LED upgrade kits zijn alle producten in deze categorie ontworpen om je zaklamp meer veelzijdiger, functioneler en praktischer te maken. Vind hier de accessoires die je zaklamp een langere brandduur, meer functionaliteiten en veelzijdiger maken.