Hangmat 200kg - 10,15

Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Nieuwsbrief januari 2014

LED besparing, draagbare brandstofcel en kans op een gratis zaklamp!
View this email in your browser

Nieuw jaar, nieuwe nieuwsbrief

Bespaar tips en Camonet weggeef actie

De eerste maand van het nieuwe jaar brengt ook onze eerste nieuwe nieuwsbrief. Vorig jaar hebben we een enquête gehouden onder klanten en nieuwsbriefabonnees met betrekking tot onze site en de nieuwsbrief, om zo wensen en ideeën in kaart te brengen. De respons die we kregen was overweldigend. Zo overweldigend dat we de aan de enquête gekoppelde verloting hebben uitgebreid. Oorspronkelijk zouden we 1 Vortex TR5 Professional zaklamp set verloten, maar het aantal deelnemers was zo groot dat we besloten hebben maar liefst drie sets te verloten! De gelukkige winnaars hebben inmiddels hun zaklampset ontvangen en de leuke reacties hebben ons doen besluiten vaker een weggeef actie te doen voor nieuwsbrief abonnee's.  

Januari is traditioneel de maand van de goede voornemens. Naast meer gaan sporten en/of afvallen staat besparen hoog op het lijstje met goede voornemens dit jaar. En daar willen wij graag bij helpen, want wij hebben naast kans op een gratis zaklamp ook wat tips waarmee u makkelijk tientallen batterijen en euro's kunt besparen, (Goed voor de portemonnee en het milieu!) Zweedse brandstofcel technologie en een tactische LED zaklamp met 50% korting .

Een kleine upgrade en uw oude zaklamp geeft meer licht en u bespaart tientallen batterijen! Lees op onze site het test verslag en maak kans op een gratis zaklamp!
Elektriciteit uit water dankzij Zweedse brandstofcel technologie! De draagbare energie centrale voor het opladen van mobiele telefoons, camera's, GPS en meer!
LED Lite tactical 3 Watt
Compacte zaklamp met een sterke 3 Watt Cree LED, 180 lumens en maar liefst 5 standen. Tijdelijk 50% korting! OP=OP!
Copyright © Camonet Europe, All rights reserved.