Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
MPTTP PrijsvraagOok dit jaar is Camonet weer hoofdsponsor van de MPTTP en daarom houden wij  t/m 5 juli een wekelijkse prijsvraag, exclusief voor nieuwsbriefabonnees! (nog geen lid? Meld u gratis aan!) 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* indicates required
De regels in het kort:
  • exclusief voor nieuwsbriefabonnees
  • deelname is gratis
  • iedere week hebben we een nieuwe vraag
  • je mag zo vaak deelnemen als je wilt (ja, iedere week deelnemen mag dus!)
  • wekelijks trekken we een winnaar en die krijgt zijn prijs thuis geleverd.

                                       


En de prijzen:
we geven maar liefst 20 x de Ricardo Snap (t.w.v. €5,95) weg! De Ricardo Snap is een perfecte combinatie van design en kleur: een modern vormgegeven zakmes met een roestvrij stalen lemmet en een praktische clip. Je kunt dit stijlvolle mes makkelijk meedragen in je zak of bevestigen met behulp van de clip, zodat je altijd dit handige zakmes bij de hand hebt.