Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Inova Zaklampen

 
 • Inova Accessoires

 • Inova Bolt

 • Inova Hoofdlampen

 • Inova Inforce  One Light, Multiple Missions. De INOVA Inforce zaklampen zijn ontwikkeld door de INOVA Special Projects Division voor het Amerikaanse leger. Deze zaklampen geven militairen een ultra compacte multi-mission lichtbron, MIL-STD-810F getest en o.a. geschikt voor MIL-STD-1913 wapenrail bevestiging. 

 • Inova Microlight

 • Inova Radiant

   

 • Inova T-Series

   
  De INOVA T-serie zaklampen is ontwikkeld om aan de wensen van professionele gebruikers te voldoen. Deze zaklampen bieden een krachtige verlichting, makkelijke bediening en optimale duurzaamheid en betrouwbaarheid. Alle modellen uit de INOVA T-serie geven een krachtige lichtbundel welke optimale verlichting geeft in elke tactische situatie.

 • Inova UV Flashlights


  Forensisch sporen onderzoek, controle op vals geld of toegangsbewijzen, het uitharden van uv lijm of het zoeken naar een lekkage: de INOVA UV zaklampen zijn breed toepasbaar en zeer praktisch in het gebruik.

 • Inova X-Series


  De INOVA X Serie zaklampen combineren effectief  briljante techniek en gedurfde vormgeving in één compact pakket. Robuust vormgegeven en prachtig afgewerkt, de X-serie zaklamp heeft het vertrouwen verworven van talloze gebruikers die licht nodig hebben telkens wanneer deze hoge kwaliteit zaklamp nodig is.