Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
GeigerrigGeigerrig maakt unieke hydratatie systemen met twee unieke voordelen: veelzijdigheid en super gemakkelijk onderhoud.


Drinken, spoelen, douchen en meer!
Het eerste voordeel is de veelzijdigheid. In tegenstelling tot andere hydrationsystemen kan bij Geigerrig het onder druk gezet worden. Het waterreservoir bevat een aparte luchtkamer die eenvoudig handmatig op druk te brengen is, waardoor het water niet alleen uit het mondstuk komt als je eraan zuigt, maar er ook water uit kan komen als je erin knijpt. 

Het lijkt een klein verschil, maar het maakt de Geigerrig Hydration Packs enorm veelzijdig. Niet alleen kun je zelf zo makkelijk water drinken, je kunt ook een ander hygiënisch water geven door het in zijn/haar mond te spuiten (zo kun je ook makkelijk dieren zoals bijvoorbeeld je hond water geven onderweg), je kunt een wondje schoonspoelen, een spray geven ter verkoeling, iets schoonspoelen, je Geigerrig hydration pack gebruiken als camping douche en nog talloze toepassingen!
Met de hand of in de vaatwasmachine: makkelijk onderhoud
 Het schoonmaken van het waterreservoir is bij de meeste merken een lastige en tijdrovende bezigheid. Het reservoir is bij andere merken alleen schoon te maken via de relatief nauwe vulopening, waardoor er vaak speciale borstels, schoonmaaktabletten of andere hulpmiddelen nodig zijn om het reservoir goed schoon te maken. 

Ook in onderhoud zijn de Geigerrig hydration packs uniek: eenvoudig de speciale sluiting openmaken en je hebt over de volle breedte van het reservoir toegang. Zo kun je eenvoudig je hand erin steken om makkelijk het reservoir schoon te maken. Of maak het jezelf heel makkelijk: keer het reservoir binnenste buiten en zet het in de vaatwasmachine, want de Geigerrig reservoirs zijn vaatwasmachine bestendig! Geigerrig maakt unieke hydration packs met twee unieke voordelen.
Geigerrig Tactical Hydration Systems: Exclusief bij Camonet


Voor militairen, politie agenten, speciale eenheden en andere professionals waarvoor het noodzakelijk en/of praktisch is dat zij een voorraad schoon drinkwater bij zich hebben heeft Geigerrig de Tactical Hydration Systems ontwikkeld. Het ontwerp van deze drinksystemen is afgestemd op militair/tactisch gebruik, waarbij naast een veelzijdige watervoorraad ook rekening is gehouden met draagcomfort, bergruimte voor uitrusting en het gebruik samen met andere tactische uitrusting.

En het grote onderhouds gemakt van Geigerrig waterreservoirs geldt ook voor de Geigerrig Tactical Hydration Systems: geen tijdrovend schoonmaken na een missie/inzet met speciale borstels door nauwe openingen, maar zeer eenvoudig handmatig schoonmaken of gemakkelijk het reservoir reinigen in de vaatwasser. Camonet brengt de volledige lijn Geigerrig Tactical Hydration Systems exclusief op de Europese markt. Niet alleen de Geigerrig Tactical Rigger, G5 Tactical Guardian, RIG 700 Tactical en RIG 1600 Tactical, maar ook alle accessoires waaronder het In-Line Virus Filter.