Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Camonet Nieuwsbrief

Geigerrig, Bergen Magazine aanbieding, MPTTP 2014, Tuinidee 2014
View this email in your browser
Momenteel zijn wij erg druk met nieuwe artikelen en aanpassingen op de website. De komende weken komen er namelijk weer veel nieuwe artikelen in ons assortiment. 
Nieuwe producten, nieuwe merken
Naast nieuwe artikelen van merken die al in ons assortiment zitten, zoals bijvoorbeeld de Buck Folding Hunter Anniversary, zijn er ook verschillende nieuwe merken zoals bijvoorbeeld Geigerrig.
Verfrissend inovatief
Schoon drinkwater is van levensbelang voor mens en dier. Niet alleen voor het drinken, maar ook voor bijvoorbeeld het uitspoelen van een verwonding of koelen bij oververhitting. Nu kunnen we dat in Nederland in huis eenvoudig krijgen door de kraan open te draaien, maar wat als je met je hond een lange wandeling gaat maken op een warme dag, op reis bent, gaat backpacken, als politieagent een lange inzet hebt of als militair een missie? Een (veld)fles bevat maar een beperkte hoeveelheid water en er meer meedragen is zwaar en lastig. Geigerrig brengt handige oplossingen waardoor u over ruim 380 liter schoon en veilig water kunt beschikken en de Tactical producten kunt u nu exclusief bij Camonet vinden!
De paden op, de bergen in
Ook exclusief is de kortingsactie die wij voor onze klanten hebben op Bergen Magazine. Bergen Magazine is het tijdschrift voor bergliefhebbers en verschijnt 5x per jaar. Je kunt nu een jaarabonnement nemen voor slechts € 17,95 (normale prijs: €27,50)

Aanmelden kan via: www.bergwijzer.nl/aboform/bergen-magazine-via-camonet

Het meest veelzijdige hydratatiesysteem met het makkelijkste onderhoud: drinken, spoelen, verkoelen en schoonmaken in de vaatwasser!
Camonet is ook dit jaar weer hoofdsponsor van de MPTTP. Op onze site staat een fotoalbum van de 13de MPTTP, die gehouden werd bij de 13 Gemechaniseerde Brigade te Oirschot.
Gezien op de Tuinidee Tuinbeurs 2014: de LandLab voorbeeldtuin met Camonet terras. Op onze site (en natuurlijk de site van LandLab) kunt u de voorbeeldtuin bekijken.
Copyright © Camonet Europe, All rights reserved.