Hangmat 200kg - 10,15

Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
NiteIze Doohickey

Bestsellers

  • NiteIze Doohickey schroevendraaier
    NiteIze Doohickey schroevendraaier
informatie
Prijs: € 5,25
(excl. BTW € 4,34)
Vragen?De Niteize Doohickey is gemaakt van duurzaam roestvast staal en bevat een half dozijn handige gereedschappen voor veel voorkomende kleine klusjes, van het vastdraaien van een bout tot het openen van een fles.

Aan een zijde heeft de Doohickey een stevige karabijn clip om de Doohickey makkelijk te bevestigen aan een sleutelbos of aan kleding, uitrusting of iets anders met een lus of een ring. De karabijn clip is strategisch vormgegeven, zodat hij ook gebruikt kan worden als een moersleutel en daarnaast heeft de Doohickey een schaalverdeling waardoor het een handige liniaal is. Een flesopener, platte schroevendraaier en een box cutter maken van deze kleine sleutelhanger een veelzijdig stuk gereedschap.    
Eigenschappen
Merk NiteIze
Lengte 6.50 cm
Gewicht 17 gram
Materiaal Roestvrij Staal
Bijzonderheden RVS sleutelhanger met flesopener, schroevendraaier en enkele moersleutels

NiteIze Doohickey

NiteIze Doohickey

NiteIze Doohickey

NiteIze Doohickey

NiteIze Doohickey

NiteIze Doohickey

NiteIze Doohickey

NiteIze Doohickey

NiteIze Doohickey

NiteIze Doohickey

NiteIze Doohickey

NiteIze Doohickey

NiteIze Doohickey

NiteIze Doohickey
  

Klanten die dit product kochten, kochten ook: