Nite Ize HipClip - 7,25

Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Geigerrig Rig 1200 Green

Kamperen en Outdoor » Geigerrig Hydration Systems|Kamperen en Outdoor » Rugtassen en tassen

  • Geigerrig Rig 1200 Green
    Geigerrig Rig 1200 Green
informatie
Prijs: € 124,98
(excl. BTW € 103,29)
Product niet leverbaar

Vul hier uw e-mail adres in en u ontvangt een bericht als dit product weer leverbaar is

E-mail:
Vragen?
De Geigerrig 1200 is een 20 liter rugtas met daarnaast een 2 liter water reservoir!

Robuuste spiraalritsen

Waterdicht vak voor uw I-Pod

Gewatteerde en Opbergbare Heupriem

Schouderriem: Ergonomische pasvorm voorzien van een overlap voor de waterslang en het luchtpompje

Borstband: borstriem, traploos verstelbaar

Extra functies: Plug & Play reservoir met snelkoppelingen, compressiebanden, PVC Versterkte opbergvakken, reflecterende ritsen, interne opbergvakken, Eco Rig Back kussentjes, 'Air Drive' ventilatie, stevig uitgevoerde nylon handgreep.Robuuste spiraalritsen

Waterdicht vak voor uw I-Pod

Gewatteerde en Opbergbare Heupriem

Schouderriem: Ergonomische pasvorm voorzien van een overlap voor de waterslang en het luchtpompje

Borstband: borstriem, traploos verstelbaar

Extra functies: Plug & Play reservoir met snelkoppelingen, compressiebanden, PVC Versterkte opbergvakken, reflecterende ritsen, interne opbergvakken, Eco Rig Back kussentjes, 'Air Drive' ventilatie, stevig uitgevoerde nylon handgreep.n rugzak met een inhoud van 20 liter en daarnaast een 2 liter water reservoir.

 De Geigerrig Rig 1200 is voorzien van een 2 liter Geigerrig Hydration Engine. Dit unieke gepatenteerde water reservoir is dankzij de ingebouwde luchtkamer eenvoudig handmatig op druk te brengen, waardoor u niet hoeft te zuigen, maar door in het mondstuk te bijten of licht te knijpen een straal water krijgt. In tegenstelling tot andere merken heeft u hierdoor veel meer mogelijkheden met uw watervoorraad. Niet alleen heeft u met de Geigerrig Rig 1200 een draagbare drinkwater voorraad, maar u kunt het water ook gebruiken om een verwonding uit te spoelen, uw hond te drinken te geven, verkoeling te geven en veel meer!

Met de Geigerrig Hydration Engine heeft u ook ongekend onderhoudsgemak. Dankzij snelsluitingen zijn de slangen eenvoudig te verwijderen en terug te plaatsen. Waar andere merken een kleine vuldop hebben waar de hand moeilijk/ niet in past en waardoor speciale reinigings hulpmiddelen nodig zijn heeft de Geigerrig Hydration Engine een unieke schuifsluiting waardoor het water reservoir over de volledige breedte eenvoudig te openen is. Niet alleen kunt u het water reservoir eenvoudig met de hand schoonmaken of het binnenstebuiten keren en in de vaatwasser plaatsen!

De unieke schuifsluiting maakt het ook makkelijk om het water reservoir snel te vullen, zowel onder de kraan maar ook in een sloot, regenton of andere waterbron. En met het optioneel verkrijgbare In-Line Filter heeft u altijd de zekerheid van veilig schoon water. 
 

Eigenschappen
Merk Geigerrig
Maat Rugzak inhoud 20 Liter
Inhoud 2 Liter
Kleur Groen
Lengte 50,80 cm
Breedte 30,48 cm
Gewicht 1320 gram
Extra's Plug & Play reservoir met snelkoppelingen, compressiebanden, PVC Versterkte opbergvakken, reflecterende ritsen, interne opbergvakken, Eco Rig Back kussentjes, 'Air Drive' ventilatie, stevig uitgevoerde nylon handgreep
 

Wij raden aan:

Geigerrig In-Line Filter
24,94
Geigerrig Insulated Tube Garage
34,94
Geigerrig Insulated Drink Tube
24,94
Geigerrig Power Bulb Holder
7,95