Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Geigerrig Bando Blue

Kamperen en Outdoor » Geigerrig Hydration Systems|Kamperen en Outdoor » Rugtassen en tassen

  • Geigerrig Bando Blue
    Geigerrig Bando Blue
informatie
Prijs: € 109,98
(excl. BTW € 90,89)
Product niet leverbaar

Vul hier uw e-mail adres in en u ontvangt een bericht als dit product weer leverbaar is

E-mail:
Vragen?


De Geigerrig Bando is een compacte hydration pack die diagonaal op de rug gedragen wordt. Dit heeft als voordeel dat de armen optimale bewegingsvrijheid hebben.

De Geigerrig Bando is voorzien van een 2 liter Geigerrig Hydration Engine. Dit unieke gepatenteerde waterreservoir is dankzij de ingebouwde luchtkamer eenvoudig handmatig op druk te brengen, waardoor u niet hoeft te zuigen, maar door in het mondstuk te bijten of ligt te knijpen een straal water krijgt. In tegenstelling tot andere merken heeft u hierdoor veel meer mogelijkheden met uw watervoorraad. Niet alleen heeft u met de Geigerrig Bando een draagbare drinkwater voorraad, maar u kunt het water ook gebruiken om een verwonding uit te spoelen, uw hond te drinken te geven, verkoeling te geven en veel meer!

Met de Geigerrig Hydration Engine heeft u ook ongekend onderhoudsgemak. Dankzij snelsluitingen zijn de slangen eenvoudig te verwijderen en terug te plaatsen. Waar andere merken een kleine vuldop hebben waar de hand moeilijk/ niet in past en waardoor speciale reinigings hulpmiddelen nodig zijn heeft de Geigerrig Hydration Engine een unieke schuifsluiting waardoor het waterreservoir over de volledige breedte eenvoudig te openen is. Niet alleen kunt u het waterreservoir eenvoudig met de hand schoonmaken of het binnenstebuiten keren en in de vaatwasser plaatsen!

De unieke schuifsluiting maakt het ook makkelijk om het waterreservoir snel te vullen, zowel onder de kraan maar ook in een sloot, regenton of andere waterbron. En met het optioneel verkrijgbare In-Line Filter heeft u altijd de zekerheid van veilig schoon water. 

De Geigerrig Bando is gemaakt van Heavy Duty 840 Ballistic Ripstop, heeft verstelbare banden en een hard-back frame. 

Eigenschappen
Merk Geigerrig
Inhoud 2 Liter
Kleur Blauw
Lengte 44,45 cm
Breedte 22,86 cm
Gewicht 750 gram

Geigerrig Bando Blue

Geigerrig Bando Blue

Geigerrig Bando Blue

Geigerrig Bando Blue

Geigerrig Bando Blue

Geigerrig Bando Blue