Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Geigerrig In-Line Filter

Militair » Geigerrig Tactical Hydration Systems|Militair » Kook-, drink- en eetgerei|Kamperen en Outdoor » Geigerrig Hydration Systems|Kamperen en Outdoor » Kampeer- en Outdoor Artikelen

  • Geigerrig In-Line waterfilter
    Geigerrig In-Line waterfilter
informatie
Prijs: € 24,94
(excl. BTW € 20,61)
Product niet leverbaar

Vul hier uw e-mail adres in en u ontvangt een bericht als dit product weer leverbaar is

E-mail:
Vragen?
Geigerrig In-Line Virus Filter: ruim 380 liter schoon en veilig drinkwater uit uw hydration pack!Schoon drinkwater is van levensbelang maar niet overal en altijd vanzelfsprekend. Op reis, backpacken, outdoor en in survival situaties kan het moeilijk zijn veilig drinkwater te vinden. Geigerrig brengt de oplossing met het Geigerrig In-Line Virus Filter. 

Koppel het Geigerrig In-Line Virus Filter eenvoudig aan uw Geigerrig Hydration System en u kunt uw water reservoir ook vullen met water wat u op uw weg tegenkomt, waaronder vervuild water wat mogelijk bacteriën, virussen of protozoa parasieten bevat. Het unieke gepatenteerde is uitgebreid getest en gecertificeerd door onafhankelijke laboratoria en verwijderd vervuiling in het water snel en effectief zonder gebruik te maken van chemicaliën zoals chloor, broom of jodium.Hoe werkt het?

Het Geigerrig In-Line Filter is een gepatenteerd multi-stage, multi-media filter systeem. Het Geigerrig In-Line Filter omvat de volgende technologie:

1. Voor filter mantel: een koolstof geïmpregneerde poreuze kunststof mantel geeft constructieve stevigheid voor het HZ (High Zeta) filter en functioneert tegelijk als een voor filter om sediment, chemicaliën en industriële/farmaceutische vervuiling te verwijderen.
2. High Zeta (HZ) filter materiaal: een nieuwe categorie van non-woven materiaal wat water filtert met de effectiviteit van een membraan, maar met een veel betere doorstroming van het water en minder verlies in druk. Het HZ elektro-absorptie filtermedium verbeterd de water kwaliteit door een natuurlijke positieve lading welke effectief submicroscopische vervuiling inclusief bacteriën en virussen verwijderd.

Deze innovatieve gepatenteerde technologie is gebaseerd op boehmite (AIOOH) vezels van 2nm in diameter en een lengte van 250 nm bevestigen op een microglasvezel. Hierdoor ontstaat een hoog positief geladen nonwoven filter medium met een zeta potentieel van >50 millivolt bij een PH 7,2. Per vierkante meter filter medium bevat HZ meer dan 42.000 vierkante meter positief geladen vezel oppervlakte en bevat 32% actieve koolstof om smaak en geur van het water te verbeteren door chloor en humusfracties te verwijderen.

Getest en gecertificeerd

Het Geigerrig In-Line Filter verwijderd: 
≥99.9% protozoa parasieten (Cryptosporidium en Giardia)
≥99.9999% Bacterie (Raoutella terrigena)
≥99.99% Virussen (MS-2 Bacteriophage)
 UQC™ Patented Universal Quick Connect Technology:  makkelijke en lek vrije bevestiging op alle grote merken hydratatie packs. Gepatenteerde aansluiting met twee knoppen voorkomt per ongeluk loskomen van het filter.

 

Geigerrig In-Line Filter

Geigerrig In-Line Filter

Geigerrig In-Line Filter aangesloten

Geigerrig In-Line Filter aangesloten