Dog Tag Silencer - 1,48

Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Geigerrig Rig 1600 Tactical Coyote

Militair » Geigerrig Tactical Hydration Systems|Militair » Kook-, drink- en eetgerei|Militair » Tassen en Rugzakken

  • Geigerrig Rig 1600 Tactical Coyote
    Geigerrig Rig 1600 Tactical Coyote
informatie
Prijs: € 158,98
(excl. BTW € 131,39)
Product niet leverbaar

Vul hier uw e-mail adres in en u ontvangt een bericht als dit product weer leverbaar is

E-mail:
Vragen?
  De Geigerrig Rig 1600 Tactical Coyote is een rugtas met twee grote compartimenten, welke voorzien zijn van handige vakverdeling om uitrusting overzichtelijk op te bergen.  Dankzij de ingebouwde compressie riemen kan de Geigerrig Rig 1600 Tactical optimaal beladen worden, terwijl het volume toch compact gehouden kan worden. De Geigerrig Rig 1600 Tactical is ook voorzien van riemen om een deken of slaapmat op de rugtas mee te nemen.

Naast de ruime compartimenten voor uitrusting heeft de Geigerrig Rig 1600 Tactical een 3 liter Geigerrig Hydration Engine met geïsoleerde slang. Dit unieke gepatenteerde Geigerrig water reservoir is makkelijk op druk te brengen, waardoor u niet alleen een drinkwater voorraad heeft, maar de watervoorraad ook kunt gebruiken om een verwonding uit te spoelen, een dienst hond te drinken te geven, wat af te spoelen en meer! De Geigerrig Hydration Engine kan voorzien worden van een optioneel verkrijgbaar In-Line Virus Filter: een uniek water filter welke effectief protozoa cysten, virussen en bacteriën verwijderd volgens ANSI/NSF Standaard 52 en de US EPA norm zonder gebruik te maken van chemicaliën zoals chloor, bromide of jodium.

 Geigerrig Rig 1600 Tactical Coyote is voorzien van ventilatie op de rug, zodat het lang dragen van deze rugzak in zware omstandigheden zo comfortabel mogelijk is. Daarnaast kan de Geigerrig Rig 1600 Tactical ook in de hand meegedragen worden aan het verstevigde handvat aan de bovenzijde. 

Deze moderne tactische rugtas is rijkelijk voorzien van Molle bevestigingspunten waardoor uitrusting gemakkelijk aan de Geigerrig Rig 1600 Tactical bevestigd kan worden.

Geigerrig Rig 1600 Tactical Coyote

Geigerrig Rig 1600 Tactical Coyote

Geigerrig Rig 1600 Tactical Coyote rugzijde

Geigerrig Rig 1600 Tactical Coyote rugzijde

Geigerrig Rig 1600 Tactical Coyote

Geigerrig Rig 1600 Tactical Coyote

Geigerrig Rig 1600 Tactical Coyote open

Geigerrig Rig 1600 Tactical Coyote open
  
 

Wij raden aan:

Geigerrig In-Line Filter
24,94