Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Geigerrig Rig 700 Tactical Coyote

Militair » Geigerrig Tactical Hydration Systems|Militair » Kook-, drink- en eetgerei|Militair » Tassen en Rugzakken

  • Geigerrig Rig 700 Tactical Coyote
    Geigerrig Rig 700 Tactical Coyote
informatie
Prijs: € 144,98
(excl. BTW € 119,82)
Product niet leverbaar

Vul hier uw e-mail adres in en u ontvangt een bericht als dit product weer leverbaar is

E-mail:
Vragen?


De Geigerrig Rig 700 Tactical rugzak heeft twee grote compartimenten. Deze compartimenten zijn voorzien van verschillende handige vakjes (waarvan een aantal met ritssluiting), zodat ook kleine uitrustingsstukken overzichtelijk opgeborgen kunnen worden en makkelijk bereikbaar zijn. 

Naast de twee compartimenten heeft deze rugtas een twee liter Geigerrig Hydration Engine: het unieke Geigerrig water reservoir wat op druk te brengen is en voorzien is van een geïsoleerde slang. Optioneel kan het water reservoir voorzien worden van een In-Line Virus Filter, welke effectief protozoa cysten, virussen en bacteriën verwijderd volgens ANSI/NSF Standaard 52 en de US EPA norm zonder gebruik te maken van chemicaliën zoals chloor, bromide of jodium. 

 De rugzijde is voorzien van ventilatie, zodat het lang dragen van deze rugzak in zware omstandigheden zo comfortabel mogelijk is. De Geigerrig Rig 700 Tactical Coyote kan ook in de hand meegedragen worden aan het verstevigde handvat aan de bovenzijde. 

 Dankzij de verschillende Molle bevestigingspunten kan uitrusting gemakkelijk aan de Geigerrig Rig 700 Tactical hydration pack bevestigd worden. 

Geigerrig Rig 700 Tactical Coyote

Geigerrig Rig 700 Tactical Coyote

Geigerrig Rig 700 Tactical Coyote binnenzijde

Geigerrig Rig 700 Tactical Coyote binnenzijde
 
 

Wij raden aan:

Geigerrig In-Line Filter
24,94