Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Geigerrig G5 Tactical Guardian Black

Militair » Geigerrig Tactical Hydration Systems|Militair » Kook-, drink- en eetgerei|Militair » Tassen en Rugzakken

  • Geigerrig G5 Tactical Guardian Black
    Geigerrig G5 Tactical Guardian Black
informatie
Prijs: € 109,99
(excl. BTW € 90,90)
Product niet leverbaar

Vul hier uw e-mail adres in en u ontvangt een bericht als dit product weer leverbaar is

E-mail:
Vragen?
Geigerrig G5 Tactical Guardian

De Geigerrig G5 Tactical Guardian is het ultieme low-profile onder druk staande water systeem. De Guardian Plate functioneerd niet alleen als een impact bescherming, maar helpt ook om met minder pompen een hogere druk op te bouwen in het water reservoir en om het profiel van de Geigerrig G5 Tactical Guardian laag te houden, zodat hij gemakkelijk over een kogel/scherfwerend vest of onder een jas gedragen kan worden.

Molle bevestigingspunten en 360 graden D-ringen bieden vele mogelijkheden om zowel uitrusting aan de Geigerrig G5 Tactical Guardian te bevestigen, als ook de zelf Geigerrig G5 Tactical Guardian aan of op uitrusting te bevestigen. De Geigerrig G5 Tactical Guardian kan namelijk niet alleen makkelijk meegedragen worden op de rug, maar de draagbanden kunnen ook makkelijk weggeborgen worden waarna de Geigerrig G5 Tactical Guardian op een rugzak, kogel/scherfwerend vest of load bearing vest bevestigd kan worden.

Optioneel kan, net als bij de andere Geigerrig Tactical modellen ook de Geigerrig Tactical Guardian worden uitgerust met een In-Line Virus filter. 

Geigerrig G5 Tactical Guardian Black

Geigerrig G5 Tactical Guardian Black

Geigerrig G5 Tactical Guardian Black

Geigerrig G5 Tactical Guardian Black
 

Klanten die dit product kochten, kochten ook:

 

Wij raden aan:

Geigerrig In-Line Filter
24,94