Cold Steel Shamshir - 419,98

Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Geigerrig G5 Rigger Tactical Coyote

Militair » Geigerrig Tactical Hydration Systems|Militair » Kook-, drink- en eetgerei|Militair » Tassen en Rugzakken

informatie
Prijs: € 109,99
(excl. BTW € 90,90)
Product niet leverbaar

Vul hier uw e-mail adres in en u ontvangt een bericht als dit product weer leverbaar is

E-mail:
Vragen?
De Geigerrig Rigger Tactical is een compact draagbaar watersysteem. De Geigerrig Rigger Tactical is voorzien van de unieke Geigerrig pressurized hydration engine, een waterreservoir wat eenvoudig op druk te brengen is en waardoor u niet alleen een drinksysteem heeft, maar ook makkelijk verwondingen kunt uitspoelen, dieren drinken kunt geven, een verkoelende spray hebt of zelfs een mobiele douche. Met de Geigerrig Rigger Tactical kunt u in het veld in elke waterbehoefte voorzien.

 Niet alleen maakt de Geigerrig pressurized hydration engine de Geigerrig Rigger Tactical veel veelzijdiger dan enig ander hydration pack, ook is dit unieke water reservoir extreem omderhoudsvriendelijk. Door de unieke sluiting open te maken kunt u eenvoudig de volledige bovenzijde van het reservoir openen voor makkelijke toegang tot het waterdeel. Niet meer door een nauwe opening lang bezig zijn met speciale borstels om uw reservoir schoon te maken, maar makkelijke ruime toegang waar uw hele hand in kan. Of keer het reservoir binnenste buiten en plaats het in de vaatwasmachine! 

 De Geigerrig Rigger Tactical is voorzien van de bekende Molle bevestigingen, pak riemen en 360 graden D-ringen, waardoor niet alleen uitrusting gemakkelijk aan de Tigger Tactical bevestigd kan worden, maar de Geigerrig Rigger Tactical ook eenvoudig aan een rugzak, kogelwerend vest of load bearing vest gehangen kan worden.

Naast een groot makkelijk toegankelijk vak met het waterreservoir heeft de Geigerrig Rigger Tactical ook een kleinere vak met ritssluiting om kleine uitrustingstukken mee te nemen. 
 

Geigerrig G5 Rigger Tactical Coyote riemen opgeborgen

Geigerrig G5 Rigger Tactical Coyote riemen opgeborgen

Geigerrig G5 Rigger Tactical Coyote rugzijde

Geigerrig G5 Rigger Tactical Coyote rugzijde

Geigerrig G5 Rigger Tactical Coyote

Geigerrig G5 Rigger Tactical Coyote
 

Wij raden aan:

Geigerrig In-Line Filter
24,94