Werkmes - 10,95

Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
LED Lite tactical 3 Watt

Zaklampen » Zaklampen Divers

  • LED Lite tactical 3 Watt
    LED Lite tactical 3 Watt
informatie
Oude prijs: 24,95
Prijs: € 12,49
(excl. BTW € 10,32)
Product niet leverbaar

Vul hier uw e-mail adres in en u ontvangt een bericht als dit product weer leverbaar is

E-mail:
Vragen?
LED Lite tactical 3 Watt

Compacte zaklamp met een sterke en duurzame constructie van geanodiseerd vliegtuigaluminium, welke werkt op 2 stuks CR123A batterijen. Op de achterzijde bevindt zich de tactische aan/uit schakelaar die zeer makkelijk bedienbaar is. De zaklamp heeft een lenskop met glasbreker voor noodgevallen en een convergerende onsplinterbare veiligheidslens.

De LED Lite tactical 3 Watt is voorzien van een Cree 3 Watt LED, welke een krachtige en felle lichtbundel geeft van 180 lumens met een bereik van ca. 170 meter. De LED heeft een levensduur van ca. 100.000 uur, waarmee deze zaklamp bij continue gebruik ruim 10 jaar licht zou geven. De zaklamp heeft een brede lichtbundel met de focus in het midden voor scherpe zichtbaarheid en heeft 5 standen:
- maximale lichtsterkte
- 50% lichtsterkte voor normaal gebruik 
- 25% lichtsterkte voor zuinig energie verbruik
- strobe stand voor siginaal/alarm licht
- sos signaal

LED Lite tactical 3 Watt

LED Lite tactical 3 Watt
  

Klanten die dit product kochten, kochten ook: