Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Nite Ize LED Sport Vest 2013

12deMPTTP

informatie
Prijs: € 33,50
(excl. BTW € 27,69)
Vragen?
Nite-Ize Sport Vest met 3M reflectie en LED verlichting.

Door het Nite Ize LED Sport Vest te dragen in het donker bent u op een comfortabele en makkelijke manier direct effectief zichtbaar voor tegemoet en van achter komend komend verkeer. Bij standaard reflectie vesten moet er licht van tegemoed komend verkeer of straatverlichting op het vest vallen om te kunnen reflecteren en op te vallen. Met het  Nite Ize LED Sport Vest bent u dankzij de LED strips ook duidelijk zichtbaar wanneer het overige verkeer geen verlichting aanheeft, wanneer er geen straatverlichting is of weersomstandigheden (zoals mist) licht reflectie beperken. 

Het Nite Ize LED Sport Vest is een licht gewicht, mode vriendelijk vest van zwart net materiaal met 3M Scotchlite™ reflectie materiaal en twee flexibele polymeer LED strips (voor en achter zijde), welke twee standen hebben: continu branden of knipperen.

De maatvoering is universeel en dankzij handige verstel mogelijkheden is het vest snel en makkelijk voor iedereen passend te maken voor optimaal draag comfort. Tevens is het vest zeer snel en makkelijk uit- en aan te trekken. 

De bediening van de LED strips is makkelijk bereikbaar en batterijen worden met dit vest meegeleverd zodat het direct te gebruiken is.

Eigenschappen:
  • Helder rode horizontale LED strips en verticale 3M Scotchlite™ reflectie strepen op de voorzijde en op de achterzijde van het vest voor optimale zichtbaarheid, zelfs wanneer er geen licht (van (tegemoed komend) verkeer of straatverlichting) op het vest valt..
  • De helder rode LED strips hebben een aan/uit schakelaar en kunnen zowel continu branden als ook ook knipperen voor extra zichtbaarheid.
  • Weer bestendig ontwerp en constructie
  • Universele maat.  Dankzij verstel mogelijkheden eenvoudig en snel voor iedereen op maat te maken.
  • batterijen hebben ca. 100 branduren en zijn makkelijk vervangbaar. 
  • Ook zeer geschikt als reflectie vest in de auto. Bij pech heeft u een vest waarmee u op elke locatie en in slechte weersomstandigheden ook opvalt.