Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Olight M3X- Triton

Zaklampen » Olight Tactical Zaklampen » Olight M Serie

informatie
Prijs: € 146,98
(excl. BTW € 121,47)
Vragen?
Olight M3X- Triton

De Olight M3X-Triton is een enorme krachtpatser. Hij geeft maximaal 1000 lumen. Dat is natuurlijk te veel om het slot van de huisdeur te vinden. Het is een lamp voor professioneel buitengebruik, die tot bijna 600 meter ver het terrein kan verlichten. De afmetingen zijn desondanks bescheiden. De lampkop met zijn imposante reflector heeft een doorsnede van 63 mm, maar het huis is gewoon 1 inch dik.

De lamp kan naar keuze worden gevoed met 3 CR123A batterijen, of - na montage van een verlengstuk van de greep-, met 4 CR123A batterijen of 2 18650 accu's. Met verlengstuk is  de M3X 245 mm lang, zonder is hij 210 mm. Omdat de CR123A batterijen een iets kleinere diameter hebben dan de accu's levert Olight er een kunststof kokertje bij, voor rammelvaste batterijen.

De M3X-Triton heeft een aan-uit schakelaar in het bodemstuk en 3 standen: hoog (1000 lumen), laag (300 lumen) en stroboscoop. Tussen hoog en laag wordt gewisseld door het huis ten opzichte van de lampkop een kwartslag te draaien. Als het huis snel een kweartslag heen en weer wordt gedraaid komt de lamp in stroboscoopstand.

De M3X-Triton wordt geleverd in een koffertje, met verlengstuk en een zwart foedraal voor aan de riem.De