Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Hydrationpack Special Forces MOLLE

Militair » Kook-, drink- en eetgerei|Kamperen en Outdoor » Kampeer- en Outdoor Artikelen

  • Hydrationpack Special Forces MOLLE
    Hydrationpack Special Forces MOLLE
informatie
Oude prijs: 48,98
Prijs: € 39,00
(excl. BTW € 32,23)
Product niet leverbaar

Vul hier uw e-mail adres in en u ontvangt een bericht als dit product weer leverbaar is

E-mail:
Vragen?
Hydrationpack met een inhoud van 3 liter

Een ideaal hydrationpack om makkelijk tot maar liefst 3 liter water mee te dragen en altijd makelijk en snel voldoende te kunnen drinken.

Dit hydrationpack heeft verstelbare schouderbanden en een verstelbare borstgordel voor optimaal draagcomfort. Het 3 liter water reservoir is uitneembaar en de drinkslang kan los gehaald worden, zodat beiden gemakkelijk gereinigd kunnen worden. De drinkslang is voorzien van een isolatiemantel om bevriezing in de winter en verwarmen van het drinken in de zomer te voorkomen en heeft een makkelijk te bedienen kraan om de watertoevoer naar het mondstuk af te sluiten bij transport en zo lekkage te helpen voorkomen. Het mondstuk op de slag heeft een bijtventiel, waardoor lichte druk van de kaken op het ventiel ervoor zorgt dat het ventiel open gaat staan en er zonder handen gedronken kan worden. Wanneer de kaken geen druk meer uitoefenen op het ventiel sluit het ventiel automatisch. 

Het hydrationpack is voorzien van diverse MOLLE bevestigingspunten zodat uitrusting gemakkelijk aan het hydrationpack bevestigd kan worden en heeft twee stevige handvatten waaraan het hydrationpack meegedragen kan worden wanneer het niet op de rug gedragen wordt.