Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Britse P.L.C.E. Rugzak 110 L

Militair » Tassen en Rugzakken|Kamperen en Outdoor » Rugtassen en tassen

informatie
Oude prijs: 158,00
Prijs: € 69,80
(excl. BTW € 57,69)
Product niet leverbaar

Vul hier uw e-mail adres in en u ontvangt een bericht als dit product weer leverbaar is

E-mail:
Vragen?

Britse P.L.C.E. Rugzak 110 L

Britse grote 110 Liter modulaire rugzak als onderdeel van het Personal Load Carrying Equipment (PLCE) systeem.

Deze rugzak heeft een rugpolstering, wat het middendeel vrij laat voor ventilatie van de ruggengraat en het geeft stabiliteit doordat er extra contactpunten met de rug zijn.

De gepolsterde heupgordel past zich aan aan de vorm van de heupen en is zowel zeer snel dynamisch als ook statisch te maken. Een dynamische heupgordel is ideaal voor lopen en klimmen in oneffen terrein, omdat deze de heupgordel niet omhoog laat kruipen en de last dus op de heupen blijft. Door de bandjes op de heupgordel aan te trekken is hij makkelijk statisch te maken voor wandelingen op effen terrein.

Gepolsterde S-vormige schouderbanden zorgen voor een optimale drukverdeling op de monnikskapspier en de borstband ontlast het borstbeen en de lymfeklieren.

Compressiebanden aan de zijkanten fixeren inhoud van de rugzak in de breedte en kunnen ook gebruikt worden om een slaapmat, wandelstokken of ski’s te bevestigen. De compressiebanden aan de achterzijde fixeren inhoud van de rugzak in de hoogte, spannen het topvak/afsluitklep aan en kunnen gebruikt worden voor het bevestigen van een tent, slaapzak of extra uitrusting. Om extra uitrusting te bevestigen zijn er ook verschillende materiaallussen. In het topvak is ruimte voor kleine artikelen die makkelijk en snel bereikbaar moeten zijn.

Aan beide zijden heeft deze rugzak nog 2 afritsbare zijtassen die aan elkaar geritst kunnen worden tot een kleine day pack rugzak (draagriemen niet inbegrepen) van 20 liter.  

Klanten die dit product kochten, kochten ook: