TimberLine Discovery - 129,98

Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Rugtas Special Forces Daypack MOLLE Hydration

Militair » Tassen en Rugzakken|Kamperen en Outdoor » Rugtassen en tassen

informatie
Oude prijs: 129,00
Prijs: € 99,97
(excl. BTW € 82,62)
Product niet leverbaar

Vul hier uw e-mail adres in en u ontvangt een bericht als dit product weer leverbaar is

E-mail:
Vragen?
Rugtas Special Forces Daypack MOLLE met hydrationpack/drinksysteem

Deze moderne day pack rugzak met een inhoud van ca. 30 liter is zeer veelzijdig, praktisch en heeft een hoog draagcomfort.

De rugzijde van de Rugtas Special Forces Daypack MOLLE is gepolsterd. De polstering is ventilerend om hitte opbouw op de rug te voorkomen. De brede schouderbanden zijn eveneens gepolsterd voor optimaal draagcomfort en zijn verstelbaar, zodat de rugzak eenvoudig optimaal passend kan worden gemaakt voor de drager. Om de rugtas makkelijk in- en uit bagageruimten te tillen is deze voorzien van een draaggreep.

De Rugtas Special Forces Daypack MOLLE heeft een separaat compartiment  met een 3 liter hydrationpack. Een drinkslang met bijtventiel loopt vanuit het reservoir naar de schouderband. Hierdoor kunt u water makkelijk meedragen en dit tijdens het reizen drinken zonder de rugtas af te hoeven doen.

Dankzij de verschillende compartimenten met ritssluiting is de tas overzichtelijk in te delen en zijn alle artikelen makkelijk bereikbaar. Het grote hoofdcompartiment heeft aan een zijde een klein vak met ritssluiting waarin (reis)papieren veilig opgeborgen kunnen worden en aan de andere zijde een vak met net.

Het tweede compartiment heeft een stevige ritssluiting en een vakverdeling aan een zijde waar kleine artikelen overzichtelijk opgeborgen kunnen worden.

Op de rugzak bevindt zich een medium formaat compartiment voorzien van ritssluiting met tevens aan een zijde een vakverdeling voor het overzichtelijk opbergen van kleine artikelen.

Een vierde klein compartiment met ritssluiting is zeer geschikt voor kleine artikelen die makkelijk bereikbaar moeten zijn.

Dankzij verschillende verstelbare compressiebanden kan het volume van de rugzak beperkt worden en kunnen artikelen erin gefixeerd worden. Zo kunt u deze rugtas altijd eenvoudig aanpassen aan de omstandigheden en belading.

De tas is ruim voorzien van MOLLE bevestigingspunten voor overige uitrusting, Multi-tools, veldflessen of tassen.

Klanten die dit product kochten, kochten ook: