Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Light my Fire Firesteel Army 2.0

Militair » Light My Fire|Militair » Vuur maken|Kamperen en Outdoor » Vuur maken

informatie
Prijs: € 17,55
(excl. BTW € 14,50)
Vragen?
Light my Fire Firesteel Army 2.0: de ultieme manier om vuur te maken onder alle weersomstandigheden.

De originele Light my Fire Swedish FireSteel® Army 2.0 is ontwikkeld voor het Zweedse leger om een manier te bieden om veilig en makkelijk vuur te kunnen maken in alle weersomstandigheden en op elke hoogte. De Light my Fire Swedish FireSteel® Army 2.0 bestaat uit een magnesium staaf en een speciale schraper, waardoor eenvoudig vonken van 2,980°C (5,400°F) geproduceerd kunnen worden. Hierdoor kan een kampvuur, (gas)bbq en (gas)brander makkelijk ontstoken worden.

Light my Fire Swedish FireSteel® 2.0 is zeer veilig, zowel in gebruik als ook bij transport waardoor hij geen klassificatie heeft als gevaarlijke goederen en makkelijk meegenomen kan worden op reis. Ook als de Light my Fire Swedish FireSteel® Army 2.0 nat geworden is blijft hij, in tegenstelling tot lucifers en aanstekers, gewoon werken! En dat maar liefst 12.000 keer! Tevens werkt de Light my Fire Swedish FireSteel® Army 2.0 op elke hoogte, waardoor hij ook zeer geschikt is voor bergsporters. 

De nieuwe Light my Fire Swedish FireSteel® Army 2.0 heeft als extra functie in de schraper een ingebouwde noodfluit, waardoor de Light my Fire Swedish FireSteel® Army 2.0 nog veelzijdiger geworden is.  


 

Klanten die dit product kochten, kochten ook: