Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Nite Ize LED zaklamp upgrade kit C/D cell

12deMPTTP

informatie
Oude prijs: 14,95
Prijs: € 15,25
(excl. BTW € 12,60)
Vragen?
Upgrade kit voor 2 tot en met 6 C of D cell zaklampen. 

Met deze Nite Ize LED upgrade kit voor C en D cell zaklampen maakt u van uw gloeilamp zaklamp een moderne LED zaklamp met een hoge licht opbrengt en een langere levensduur (tot 100.000 branduren) .

Door eenvoudig de gloeilamp van uw zaklamp uit uw zaklamp te halen en te vervangen door de Nite Ize LED upgrade kit LED module heeft u direct een LED zaklamp die helder wit licht uitstraalt, zeer betrouwbaar is en zeer zuinig met batterijen is. 

Uw zaklamp wordt veel betrouwbaarder. Niet alleen gaan uw batterijen langer mee, maar ook is de LED module schokbestendig. Bij een schok tegen een traditionele zaklamp die brand breekt vaak de gloeidraad waardoor u geen licht meer heeft. De LED module is schokbestendig waardoor u ook bij trillingen of schok tegen de lamp licht blijft houden.

De Nite Ize LED upgrade kit past zichzelf geheel automatisch aan aan de batterij sterkte. Hierdoor is de module niet alleen universeel bruikbaar voor C en D zaklampen met 2 tot en met 6 batterijen, maar wordt ook de batterij capaciteit optimaal benut. Uw batterijen gaan daardoor veel langer mee waardoor de Nite Ize LED upgrade kit niet alleen economisch, maar ook milieu vriendelijk is. 

Eigenschappen:
  • Past in de meeste 2 tot en met 6 cell C en D batterij type zaklampen
  • Eenvoudig te installeren: alleen het lampje van uw zaklamp vervangen
  • Milieu vriendelijk: optimaal batterij gebruik en lange levensduur waardoor regelmatig lampjes vervangen tot het verleden behoord.
  • Bespaar geld: minder batterijen vervangen en (bijna) geen lampjes vervangen  
Eigenschappen
Merk Nite-Ize