Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Gerber Multi-tool MP700 T3 Terminator

Messen en Tools » Multi-Tools » Gerber Multi-Tool

informatie
Oude prijs: 159,50
Prijs: € 130,14
(excl. BTW € 107,55)
Vragen?

Terminator 3: Rise Of The Machines™: de film

In 2003 komt de film Terminator 3: Rise Of The Machines™ uit. In de film leeft John Connor (Nick Stahl) afgesloten van de maatschappij nadat hij tien jaar daarvoor (in Terminator 2: Judgment Day ) voorkomen heeft dat het computersysteem Skynet de mensheid kon vernietigen op Judgement Day, de Dag des Oordeels.  Dan verschijnen erineens twee nieuweTerminators in John's leven: de T-X (Kristanna Loken), een geavanceerde Terminator die door Skynet gestuurd is en als opdracht heeft John te doden en de uit de vorige films bekende T-101 (Arnold Schwarzenegger) die als opdracht heeft John en zijn toekomstige vrouw Kate Brewster (Clair Danes) te beschermen. 
Terminator 3: Rise Of The Machines™: de multi-tool

De producenten van Terminator 3: Rise Of The Machines™ kozen de multi-tools van Gerber vanwegen de inovatieve functies, techniek en hoge kwaliteit voor rollen in de film.

De Gerber Multi-tool MP700 Terminator 3 is een  Limited Edition uitvoering van de bekende Gerber Multi Plier 700 uit de film Terminator 3: Rise Of The Machines™. De Terminator 3: Rise Of The Machines™ versie heeft 11 functies, een speciale coating, het Terminator 3: Rise Of The Machines™ T3 logo en zit verpakt in een speciale Terminator 3: Rise Of The Machines™ verpakking. Een functionele, maar ook bijzondere multi-tool.

Eigenschappen:
 • Precisie vervaardigd roestvast stalen tang met tungsten snij inzet
 • Ergonomische handvatten vervaardigd van weer bestendig luchtvaart aluminium
 • SAF.T.PLUS vergrendeling systeem. Elk gereedschap kan afzonderlijk uitgeklapt en vergrendeld worden
 • 3M® Gator TEX® Grips 

Functies:
 • Punttang
 • carbide draadtang
 • spring loaded pliers
 • Fiskars® precisie schaar
 • fles opener
 • kruiskop schroevendraaier
 • pincet
 • kleine schroevendraaier
 • medium schroevendraaier
 • grote schroevendraaiers
 • drop point mes

Eigenschappen
Merk Gerber
Staalsoort roestvrij staal
Handgreep weer bestendig vliegtuig aluminium
Foedraal cordura foedraal
Functies 11 functies
Bijzonderheden Terminator 3: Rise Of The Machines™ film versie