Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Light my Fire Swedish FireKnife

Militair » Light My Fire|Militair » Uitrusting Divers|Militair » Vuur maken|Kamperen en Outdoor » Vuur maken|Kamperen en Outdoor » Kampeer- en Outdoor Artikelen

  • Light my Fire Swedish FireKnife
    Light my Fire Swedish FireKnife
informatie
Prijs: € 30,48
(excl. BTW € 25,19)
Vragen?

Light my Fire FireKnife

Het Zweedse FireKnife heeft een lemmet van roestvrij Sandvik 12C27 staal. En een comfortabele hangreep van antisliprubber, veilig en gemakkelijk in gebruik. De punt van het mes is zo geslepen dat het fijn genoeg is om splinters te verwijderen, en de rugzijde van het mes is onder de juiste hoek geslepen om perfect te functioneren met de ingebouwde Swedish FireSteel®. Deze Swedish FireSteel® is duurzaam (3000 keer strijken), en werkt ook onder natte omstandigheden met een vonk van 2,980 C.

• flexibel en stevig mes
• foedraal met een clip
• rubberen heft
• inclusief een originele Zweedse FireSteel ®

Voordelen Firesteel:
- makkelijk mee te nemen op reis (geen gevaarlijke stoffen, dus kan zelfs in het vliegtuig mee)
- veilig: kan niet lekken of leeglopen
- makkelijk te gebruiken
- betrouwbaar: zelfs als hij nat is werkt de Firesteel !
- compact en licht gewichtLight my Fire Swedish FireKnife

Light my Fire Swedish FireKnife

Light my Fire Swedish FireKnife

Light my Fire Swedish FireKnife

Light my Fire Swedish FireKnife

Light my Fire Swedish FireKnife

Klanten die dit product kochten, kochten ook: