Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Nite Ize Nite Clip-On Marker Red

12deMPTTP

informatie
Prijs: € 18,95
(excl. BTW € 15,66)
Vragen?
Een makkelijke en flexibele manier om verlichting te creeren. De Nite-Ize Clip-On is het milieu vriendelijke en economische alternatief voor de eenmalig te gebruiken chemische breeklichten.

De Nite-Ize Clip-On is een flexibele polymeer LED strip in een duurzame lichtgewicht  cordure foedraal. De Nite-Ize Clip-On geeft zowel aan voor- als ook achterzijde licht dankzij helder rode LED verlichting (leversduur meer dan 100.000 uur), welke energie krijgt uit makkelijk vervangbare batterijen die 100 branduren meegaan. Een reflectie coating zorgt ervoor dat de Nite-Ize Clip-On extra opvalt in het donker bij bijvoorbeeld tegemoet komend verkeer. 

Lichtgewicht, dun, compact, weer bestendig en makkelijk mee te nemen (zo dun dat hij makkelijk in jaszak of tas meegedragen kan worden wanneer hij niet in gebruik is): de Nite-Ize Clip-On is het ideale hulpmiddel om op te vallen in het donker. Dankzij de clip is de Nite-Ize Clip-On  makkelijk en snel vast te zetten aan ritssluiting, tent/scheerlijn, fietszadel, rugtas, paarden zadel of iets anders met een lus of ring. 

De LED verlichting kent naast aan/uit twee standen: continu branden of knipper licht met een druk op de knop. Zo kunt u eenvoudig extra zichtbaarheid voor elke situatie creeren.

Eigenschappen:
  • Helder rode LED verlichting: continu branden of knipper stand
  • lichtgewicht en flexibel
  • makkelijk te bevestigen
  • met Passive High Visibility Reflective Pattern reflectie coating
  • makkelijk vervangbare batterij