SOG Ops - 141,98

Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Krill Electronic Lightstick

Opruiming!|Zaklampen » Krill Zaklampen|Zaklampen » Zaklampen Divers

informatie
Oude prijs: 34,98
Prijs: € 24,97
(excl. BTW € 20,64)
Vragen?
Verkrijgbaar via onze nieuwe website www.camonet.eu

NSN 6260-01-464-8084

De Krill Electronic Lightstick is al jaren in gebruik bij de United States Military, NATO/NAVO, (water)sporters en survival teams. De Krill Electronic Lightstick van Kriana Corporation dient als het milieuvriendelijke alternatief voor de chemische lichtstaafjes.

De befaamde Amerikaanse Navy Seals hebben de Krill vooral op duurzaamheid en waterdichtheid getest. Vele Amerikaanse legeronderdelen maken nu gebruik van de Krill vanwegen de bijzondere eigenschappen, zoals waterdicht tot 45 meter!, licht wat het natuurlijke nachtzicht niet verblindt en licht wat GEEN insecten aantrekt!

De Krill is 13 cm lang, weegt 27 gram, geeft 120 uur licht op 2 batterijen en is leverbaar in verschillende lichtkleuren.

Een ideale lichtstaaf voor alle gevallen waar je anders breeklichten gebruikt, zoals hengelsport, watersport, outdoor, militair, trekking, enz.

Eigenschappen:
- makkelijke en betrouwbare aan/uit schakelaar
- extreem energie zuinig: 120 uur licht op 2 AA batterijen!
- lichtgewicht en compact
- schokbestendig en duurzaam
- waterdicht tot een diepte van 45 meter!
- economisch: zeer lage kosten per branduur. Vele malen goedkoper dan chemische breeklichten.
- leverbaar in 5 kleuren
- geen vloeistoffen of chemische stoffen
- geen lampje wat steeds vervangen moet worden

Klanten die dit product kochten, kochten ook: