Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Berghaus Cyclops II Vulcan

Militair » Tassen en Rugzakken|Kamperen en Outdoor » Rugtassen en tassen

informatie
Oude prijs: 226,50
Prijs: € 92,50
(excl. BTW € 76,45)
Product niet leverbaar

Vul hier uw e-mail adres in en u ontvangt een bericht als dit product weer leverbaar is

E-mail:
Vragen?
De originele Berghaus Cyclops II Vulcan is al vele jaren één van de bekendste militaire rugzakken in Europa, o.a. bij het Nederlandse Korps Mariniers en het Korps Commando Troepen.

Met zijn 100 Liter inhoud is de Berghaus Cyclops II Vulcan de ideale rugzak voor lange tochten waar geen herbevoorrading mogelijk is en dus veel uitrusting meegenomen moet worden.

De Berghaus Cyclops II Vulcan beschikt over:
- Berghaus Cyclops II back system om veel uitrusting goed mee te kunnen nemen.
- 80 Liter rugzak
- 2 afritsbare 10 Liter zijtassen.
- Interne pocket voor hydratatie systeem (o.a. Camelback)
- Stevige scheur en slijtage bestendige constructie van Ardura 1000D materiaal.

Deze originele Berghaus Cyclops II Vulcan rugzakken komen van het Nederlandse leger en hebben dus gebruikssporen, maar geen scheuren of gaten en ze zijn direct bruikbaar.

Klanten die dit product kochten, kochten ook: