Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Rugzak Special Forces Day Pack

Militair » Tassen en Rugzakken

informatie
Oude prijs: 142,20
Prijs: € 50,82
(excl. BTW € 42,00)
Product niet leverbaar

Vul hier uw e-mail adres in en u ontvangt een bericht als dit product weer leverbaar is

E-mail:
Vragen?
Rugzak Special Forces

Zwarte rugzak Special Forces met een inhoud van ca. 50 liter.

NSN 8465-99-131-6017

Deze stevige Special Forces rugzak is ideaal als daypack rugzak voor dag/ wandeltochten te gebruiken. Binnenzijde van het hoofdcompartiment is verdeeld in 1 groot vak en twee kleinere vakken, voor optimaal en overzichtelijk inpakken. De twee zijtassen maken het mogelijk kleine artikelen handig in te pakken. Regenkleding, zonnebrandcrème, EHBO-setje, eten, kaart of kompas bijvoorbeeld kunt u zo direct onder handbereik hebben.

Gepolsterde schouderbanden zorgen voor een optimale drukverdeling op de monnikskapspier en de borstband ontlast het borstbeen en de lymfeklieren. Rugpolstering voor een optimale drukverdeling op de rug.

Deze Special Forces rugzak heeft aan de buitenkant bevestigingspunten, zodat makkelijk uitrusting (bijvoorbeeld veldfles, bergstokken of slaapzak) te bevestigen zijn.