Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Camouflagenet Groen 250

Bestsellers

informatie
Oude prijs: 20,00
Prijs: € 15,23
(excl. BTW € 12,59)
Vragen?
Gloednieuw stil lichtgewicht camouflagenet. Dit camouflage net is speciaal ontwikkeld voor optimale camouflage bij het observeren van dieren (bijv. bij wildlife fotografie en jacht).

Dit camouflagenet in groen en bruin tinten is omkeerbaar, zodat het voor zowel lente/zomer als ook herfst/winter bruikbaar is. Het camouflage materiaal is UV bestendig, watervast, bestand tegen schimmel, lichtgewicht en sterk.

Dit camouflagenet heeft een speciale 3-D bladstructuur, zodat het optimaal de natuur imiteert. Het speciale camouflagemateriaal is daarnaast zeer stil en kraakvrij, zodat wild niet verstoord wordt.

Een ideaal net voor jagers en natuurfotografen.

afmeting ca. 2,5 m2
ca 1 x 2,5 m

Klanten die dit product kochten, kochten ook: