Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Warsaw Pact Slaapzak

Militair » Slaapzakken en veldbedden|Kamperen en Outdoor » Slaapzakken en Veldbedden

informatie
Oude prijs: 74,79
Prijs: € 40,66
(excl. BTW € 33,60)
Product niet leverbaar

Vul hier uw e-mail adres in en u ontvangt een bericht als dit product weer leverbaar is

E-mail:
Vragen?
Uit het voormalige Oostblok een originele militaire slaapzak die u de mogelijkheid biedt te kiezen tussen een dekenmodel slaapzak of een mummiemodel slaapzak.

Deze slaapzak is makkelijk aan te passen aan uw wensen of de omstandigheden. Als dekenmodel heeft u een slaapzak waarin u veel ruimte heeft en die u ook open kunt ritsen om te gebruiken als (picknick)deken.

Voor kouder weer kunt u eenvoudig de twee top ritsen dichttrekken en het koord aantrekken, waardoor een mummiemodel slaapzak ontstaat.

Maar daarnaast biedt deze slaapzak nog meer keuzevrijheid. In de waterbestendige buitenkant bevindt zich een zachte dikke deken als isolatielaag bij koud weer. Daaroverheen zit een katoenen liner voor extra comfortabel slapen. Zowel de isolatielaag als ook de liner kunnen naar wens makkelijk los gehaald worden om de dikte aan te passen aan het weer of voor reiniging.

Gewicht compleet: ca. 3,5kg
Afmeting ingepakt: ca. 70x30x9cm
Afmetingen uitgepakt als slaapzak: ca. 70 x 200 cm
Afmetingen opengeritst als deken: ca. 140 x 200 cm

Klanten die dit product kochten, kochten ook: