Spyderco Salt I SE - 104,98

Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
AVON S-10 Gasmasker

Militair » Gasmaskers NBC

informatie
Oude prijs: 89,00
Prijs: € 71,16
(excl. BTW € 58,81)
Product niet leverbaar

Vul hier uw e-mail adres in en u ontvangt een bericht als dit product weer leverbaar is

E-mail:
Vragen?
AVON S-10 Gasmasker

Dit S10 NBC masker werd oorspronkelijk ontworpen door AVON om aan de vereisten van Groot-Brittannië en NAVO te voldoen. Het S10 gasmasker is sindsdien door talrijke defensiemachten wereldwijd ingevoerd.

Het ontwerp leent zich uitstekend om het gasmasker naar nationaal of specialistische toepassingen te wijzigen en kan van radio communicatie uitrusting voorzien worden.

Belangrijken kenmerken van het S10 NBC masker zijn:

• Verzorgt uitstekende bescherming tegen penetratie door biologische of chemische strijdmiddelen

• uitstekend te combineren met een groot assortiment  uitrusting inclusief optische uitzicht, wapens, gevechtskledij, beschermende hoofduitrusting en communicatie uitrusting. 

• draagcomfort verzekert door lichte bouw en lage ademweerstand. 

• kras en slag bestendige glazen, wijd gezichtsveld en goede anti-condens kenmerken.

• beveiligd drinksysteem voor gebruik in vervuilde omgeving.

• filterbus kan links of rechts geplaatst worden.

• 6-punt vooraf instelbaar hoofdbandstelsel zorgt ervoor dat het masker vlug op te zetten is.

• Zeer sterk en gemakkelijk te ontsmetten.

Tijdelijk inclusief AVON veldfles welke aangesloten kan worden op het drinksysteem van het masker. Exclusief filter.