Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
AR-15 geweer

Militair » Kinderkleding » Kinder Speelgoed|Militair » Modelbouw

informatie
Oude prijs: 7,56
Prijs: € 5,06
(excl. BTW € 4,18)
Product niet leverbaar

Vul hier uw e-mail adres in en u ontvangt een bericht als dit product weer leverbaar is

E-mail:
Vragen?
Het AR-15 geweer is gebaseerd op de 7.62mm AR-10, ontworpen door Eugene Stoner van de Fairchild ArmaLite corporation. De AR-15 is ontwikkeld als een lichtere, 5.56mm versie van de AR-10.

De Fairchild ArmaLite corporation heeft de rechten voor de AR-10 en AR-15 vervolgens verkocht aan wapenfabrikant Colt, die vervolgens de AR-15 onder de naam M-16 ging produceren voor het amerikaanse leger. Colt gebruikt echter de naam AR-15 nog steeds voor de AR-15/M-16 modellen die ontwikkeld zijn voor politie en sportschutters.

Met deze bouwkit bouw je makkelijk een houten model van het bekende AR-15 geweer.

De houten onderdelen zijn voor gestanst, dus zagen is niet nodig. Eenvoudig de onderdelen uitdrukken, glad schuren en het bouwen kan beginnen. Desgewenst kan lijm gebruikt worden om alle onderdelen permanent vast te zetten. De bouwer heeft ook de keus het model zo in elkaar te zetten, maar het is ook mogelijk voor of na het in elkaar zetten het model te schilderen of te lakken.

Verf en lijm niet inbegrepen.