Hangmat 200kg - 10,15

Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Ghilly Suit Woodland

Militair » Camouflage » Ghilly Suit

informatie
Prijs: € 101,66
(excl. BTW € 84,02)
Verwachte levertijd: 3 tot 10 werkdagen
Vragen?
Verkrijgbaar via onze nieuwe website www.camonet.eu

Ghilly suit of ghillie suit voor iedereen die snel en makkelijk zichzelf en zijn uitrusting wil camoufleren, zoals snipers, jagers, paintballers en wildfotografen.

Deze ghilly suit is opgebouwd uit een broek, jas en hoofdbedekking van ventilerend camouflagemateriaal. Hierdoor heeft deze ghilly suit een stevige basis en kan ook een teveel aan warmte in het pak makkelijk weg, waardoor het pak altijd comfortabel te dragen is. Op de basis is camouflagemateriaal aangebracht in 7 kleuren, voor een optimale camouflage in bosgebieden. Daarnaast kan naar wens natuurlijke vegetatie aangebracht worden voor optimale camouflage in een specifiek gebied.

Dankzij de openingen in het pak, kunt u makkelijk in de zakken van kleding die u onder het ghilly suit draagt zonder dat u het ghilly suit hoeft uit te trekken.

Aan de hoofdbedekking van deze ghilly suit zit een fijn mazig anti-insecten gaas, zodat uw gezicht vrij blijft van hinderlijke insecten.
Eigenschappen
Kleur camouflage