Buck Bantam BHW - 31,25

Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Monodome Camo Tent 4

Militair » Tenten|Kamperen en Outdoor » Tenten

informatie
Oude prijs: 69,95
Prijs: € 62,50
(excl. BTW € 51,65)
Vragen?
Sterk, licht (slechts 2,3 Kg!), compact ingevouwen en ruim opgezet. De ideale 4 persoons tent voor wie graag licht wil reizen en toch een behoorlijke leefruimte in zijn tent wil hebben. 

Deze Monodome tent in woodland camouflage patroon is makkelijk en compact mee te nemen in het bijgeleverde foudraal. Opgezet is deze tent 210x240x130cm.

Het glasfiber frame en PU gecoat 190T nylon tentdoek maken dit een stevige tent. De PE waterdichte bodem en het muskieten net zorgen voor een comfortabele droge en insecten vrije tent.

Gewicht ca. 2300 gram
Afmeting opgezet: 210x240x130cm
Afmeting transport: ca. 60cm