Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
2QT Veldfles

Militair » Kook-, drink- en eetgerei|Militair » Uitrusting Divers|Kamperen en Outdoor » Kampeer- en Outdoor Artikelen|Voordelige Cadeaus!

informatie
Prijs: € 9,98
(excl. BTW € 8,25)
Vragen?
Dit product is verkrijgbaar op onze nieuwe website www.camonet.eu

US Army 2 QT Veldfles.

Om voldoende water te kunnen drinken dragen soldaten al ruim een eeuw de bekende veldfles. Tijdens de Vietnam oorlog bleek echter behoefte aan een veldfles met meer inhoud. In het warme klimaat moesten soldaten teveel kleine veldflessen aan kun bepakking hangen om voldoende water te hebben, wat de bewegingsvrijheid ernstig beperkte. Daarom werd de 2QT veldfles ontwikkeld.

Deze stevige kunststof veldfles heeft een inhoud van ca. 1,9 liter. De veldfles heeft een stevige waterbestendige hoes met afneembare draagriem. Ook heeft de hoes een snelsluiting voor bevestiging aan een individual equipment riem/koppel (bijvoorbeeld US Belt, Individual Equipment, LC-2 artikelnummer NWBT600006 ).

Klanten die dit product kochten, kochten ook: