SOG Jungle Warrior - 96,00

Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Gerber Freeman Skinner

Messen en Tools » Messen » Gerber

informatie
Oude prijs: 71,43
Prijs: € 50,82
(excl. BTW € 42,00)
Product niet leverbaar

Vul hier uw e-mail adres in en u ontvangt een bericht als dit product weer leverbaar is

E-mail:
Vragen?
Gerber Freeman Skinner

De Gerber Freeman Skinner is een eerbetoon aan zijn ontwerper:Jeff Freeman. Hij heeft dit mes ontworpen voor jacht, outdoor, snijden en villen. Een mes wat robuust is en waarmee toch precies gewerkt kan worden.

De Gerber Freeman Skinner is het stevigste mes voor in het bos en in het veld. Het mes is opgebouwd uit 1 massieve plak roestvrij staal met solide peren hout beschaling. Groeven in het heft zorgen voor optimale grip terwijl de vingerbescherming zorgt voor veiligheid.
Eigenschappen
Merk Gerber
Staalsoort roestvrij staal
Lemmet drop point
Handgreep gelakt peren hout
Lengte 21 cm
Gewicht 129 gram
Foedraal leder