Hangmat 200kg - 10,15

Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Light my Fire Firesteel Mini

Bestsellers

informatie
Prijs: € 7,95
(excl. BTW € 6,57)
Vragen?
Light my Fire Firesteel Mini

De originele Zweedse FireSteel in een compact formaat. De Zweedse FireSteel is ontwikkeld oor het Zweedse ministerie van Defensie, maar inmiddels wereld wijd in gebruik bij militairen, jagers, vissers, backpackers en bij allerlei survival en outdoor activiteiten. De Zweedse FireSteel is de makkelijke en betrouwbare manier om vuur te maken.

Specificaties:
- Duurzaam (gaat 1500 keer mee)
- De FireSteel werkt ook als hij nat is
- Geen problemen met transport/ gevaarlijke stoffen
- Goedgekeurd door de International Survival Instructors Association
- Produceerd een 3000 graden Celsius (5500 graden Fahrenheit) vonk
- Kan gebruikt worden om kampvuren, branders, openhaard of bbq/gas-barbeque aan te steken
- De heldere vonken kunnen gebruikt worden als nood signaal

Voordelen:
- makkelijk mee te nemen op reis (geen gevaarlijke stoffen, dus kan zelfs in het vliegtuig mee)
- veilig: kan niet lekken of leeglopen
- makkelijk te gebruiken
- betrouwbaar: zelfs als hij nat is werkt de Firesteel !
- compact en licht gewicht (zeker als u bedenkt hoeveel lucifers of aanstekers u mee moet nemen voor 1500 keer vuurmaken)

Klanten die dit product kochten, kochten ook: