Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
Light my Fire Spork Titanium

Militair » Kook-, drink- en eetgerei|Militair » Light My Fire|Kamperen en Outdoor » Kampeer- en Outdoor Artikelen

informatie
Prijs: € 13,16
(excl. BTW € 10,88)
Vragen?
Spork Titanium

De Spork is van praktisch onverwoestbaar, letterlijk onverwoestbaar geworden.

De Spork Titanium is gemaakt van titanium, een van de sterkste metaal soorten ter wereld. Titanium wordt veel gebruikt in de vliegtuig industrie omdat het extreem sterk, maar ook licht in gewicht is. Daarnaast wordt titanium ook veel gebruikt in de medische wereld, omdat het niet giftig is, niet afgestoten wordt door het lichaam, anti-allergeen is, goed bewerkbaar zeer corrosie bestendig.

Eigenschappen:
- zeer sterk corrosie bestendig
- niet magnetisch
- hypoallergeen
- licht gewicht
- extreem sterk

kleur: grijs/titanium
merk: Light My Fire
handgreep: titanium
lengte: 17,00 cm
gewicht: 20 gram
toepassing: vork, lepel en mes ineen


Klanten die dit product kochten, kochten ook: