Geigerrig 2014 Catalogus

Bekijk de nieuwe interactieve Geigerrig 2014 Catalogus ! 

Lezers van onze gratis nieuwsbrief wisten het al: Camonet heeft het merk Geigerrig Hydration Systems in het assortiment opgenomen.


 De innovatieve Geigerrig Hydration Packs maken het mogelijk om meer te doen met je water (drinken, iemand anders of een dier hygiënisch laten drinken, wonden uitspoelen, verkoeling geven enz.) en maken het onderhoud bijzonder simpel: makkelijk zonder speciale borstels met de hand of zelfs nog makkelijker in de vaatwasser!
Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition
 
Hij is er! Iedereen kan nu messen slijpen als een professional!  De Work Sharp Ken Onion Edition WSKTS-KO is de meest veelzijdige elektrische slijpmachine van dit moment. Met de diverse uitbreidingssets en handige tools kunt u elk mes (maar ook scharen, bijlen, beitels, tuingereedschap enz.) eenvoudig in de juiste hoek slijpen. De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is het ideale gereedschap voor iedereen die makkelijk en toch met een professioneel resultaat zijn messen en gereedschap schep wil houden!

Mora Knives; een groot merk met kleine prijsjesMora is een Zweedse messen fabrikant die messen maakt voor bushcraft, houtbewerking, bouw/constructie, (sport)vissen en ook voor in de keuken. Een van de nieuwste modellen is de Mora Bushcraft Survival, een mes met een typisch Scandinavische vorm waarin twee basis behoeften om te kunnen overleven gecombineerd zijn; een mes en vuur. 

 Mora messen zijn stevig, duurzaam en ook zeer gunstig geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Mora Craftline Q511: een zeer praktisch werkmes met stevig kunststof foedraal om het mes makkelijk aan de riem mee te dragen voor een bijzonder klein prijsje!
12deMPTTP

Ook dit jaar is Camonet weer hoofdsponsor van de Militaire Prestatie Toch Ter Paard (MPTTP). Speciaal voor de deelnemers aan de MPTTP hebben wij op deze pagina enkele exclusieve aanbiedingen.

LET OP: De aanbiedingen zijn exclusief voor deelnemers aan de 12de MPTTP. Zonder inloggen ziet u alleen de advies verkoop prijzen van de artikelen. Om de aanbiedingsprijzen te kunnen zien en eventueel van de aanbiedingen gebruik te kunnen maken moet u inloggen als MPTTP deelnemer. Om dit te kunnen doen volgt u eenvoudig de volgende stappen:
  1.  Indien u nog geen account heeft kunt u deze eenvoudig aanmaken door op "registratie" te klikken rechts bovenin de pagina. Indien u al een account heeft kunt u doorgaan naar stap 2
  2.  Stuur een e-mail bericht met als titel "MPTTP deelnemer" naar mpttp@camonet.nl. Vermeld in het bericht uw login naam/gebruiksnaam
  3. U ontvangt (op werkdagen) binnen enkele uren een bevestigingsbericht dat uw account is aangepast naar een MPTTP deelnemer account.
  4. Vanaf dat moment kunt u de MPTTP aanbiedingen bekijken en indien gewenst van de aanbiedingen gebruik maken.